Welpen

**Helaas hanteren wij op dit moment een ledenstop voor deze speltak. Houd de website in de gaten voor verdere informatie!!**

 

Welpen zijn kinderen van 7 t/m 11 jaar. Zij houden van avontuur en samenwerken en spelen het spel in hun eigen jungle volgens het thema van Jungleboek.

Elke zaterdagochtend tussen 10:00 en 12:00 uur lopen op het terrein in Haren of Eelde-Paterswolde. De beginselen van scouting worden geleerd: Een welp speelt samen met anderen, is eerlijk, vriendelijk, houdt vol en zorgt goed voor de natuur.

Elke jaar gaan de Welpen op NPK (Noordelijk Pinksterkamp) en blijven daar 3 nachten slapen. Het hoogtepunt van het seizoen is het zomerkamp. Dat vindt plaats in de eerste week van de basisschoolvakantie en dan blijven de Welpen 6 nachten slapen.

Heb jij zin om te leren knopen leggen, vlotten bouwen, pleisters plakken, vuur te maken en nog veel meer? Kom dan bij onze handige, sportieve en vooral gezellige groep kijken. Als je na vier keer kijken besluit om lid te worden, krijg je een groene scoutingblouse en das en word je geïnstalleerd als Welp.

Wil jij met ons meespelen? Neem dan contact op via het contactformulier op deze website.

 

**Helaas hanteren wij op dit moment een ledenstop voor deze speltak. Houd de website in de gaten voor verdere informatie!!**