Gebouw Eelde-Paterswolde

Dit gebouw is door onszelf gebouwd in samenwerking met een bouwbedrijf.

Het beschikt over 3 gebouwen waarvan er in de twee buitenste geslapen mag worden.

Dit zijn twee grote lokalen met beide een keukenblok met een wastafel.

Het middelste gebouw beschikt over een kleiner lokaal met bar, zithoek en een grote stamtafel.

Het lokaal staat in verbinding met de ruime keuken die met luiken afgesloten kan worden van het lokaal.

In de keuken is veel aanwezig: de nodige kookattributen, een groot gasfornuis met oven, koelkast met vriezer en een vaatwasmachine. Verder beschikt het hoofdgebouw over een douche en gescheiden WC’s.

Op het terrein is een kampvuurplek waar vuur in gestookt mag worden. Daarnaast is het toegestaan om tafelvuren te bouwen of vuurtonnen en barbecues elders op het terrein te plaatsen, mits het vuur minstens 50 cm boven de grond is en 3 meter van het gebouw af staat.

Overige scoutingmaterialen zijn in overleg bij te huren.
Via de achterzijde van het terrein is de toegang tot de gratis parkeerplaats.

Achter de parkeerplaats loopt een pad naar ‘de Braak’. Dit is een bos van Natuurmonumenten met een doolhof, grote bult en een vleermuizenkelder.

Het is mogelijk om dit bos ook te gebruiken voor buitenactiviteiten.

Omgeving
Ons gebouw is goed te bereiken met het openbaar vervoer vanuit Groningen en Assen. Het bevindt zich achter sporthal De March die via de gemeente Tynaarlo ook gehuurd kan worden voor een sportieve activiteit. Op loopafstand bevindt zich de Albert Hein die 7 dagen per week geopend is. Verderop in het dorp zijn nog meer supermarkten en overige winkels.
Ook het buitenzwembad Lemferdinge in Eelde, dat op loopafstand (1,7 km) van het gebouw ligt, is een geschikte uitvalsbasis. Het is geopend van begin mei tot eind augustus. Het Paterswoldsemeer en Hoornsemeer met daarbij De Hoornse Plas lenen zich uitstekend voor wateractiviteiten in natuurwater.
De stad Groningen ligt op fietsafstand (9,5 km) van het gebouw en is ook goed te bereiken met de bus. In het centrum van Groningen is een ruime keuze aan winkels, horeca, musea en (culturele) activiteiten. Meer informatie over activiteiten in de stad Groningen en omgeving is te vinden op www.uit.groningen.nl en www.drenthe.nl.

 

Voor meer informatie neem contact op met verhuur@detrekvogels.nl