Gebouw Haren

Dit gebouw staat midden in een natuurgebied tussen het Noord-Willemskanaal en het Paterswoldsemeer.

Het gebouw beschikt over 2 ruime lokalen. Het rechter lokaal is goed te gebruiken om binnenactiviteiten te organiseren.

Het linker lokaal beschikt over een bar, grote stamtafel en een zithoek. In het midden van het gebouw bevindt zich de douche en WC.

Ook de keuken is centraal gelegen en beschikt over de nodige kookattributen, een koelkast en groot gasfornuis met oven.

Het terrein bestaat uit een groot veld en een stuk bos dat aan een watertje ligt.

Op het veld is ruimte om tenten op te (laten) zetten en daarnaast genoeg ruimte om buitenactiviteiten te doen.

Bij het gebouw is een kampvuurkuil waar vuur in gestookt mag worden. Daarnaast is het toegestaan om tafelvuren te bouwen of vuurtonnen en barbecues elders op het terrein te plaatsen, mits het vuur minstens 50 cm boven de grond is en 2 meter van het gebouw af staat.

Overige scoutingmaterialen zijn in overleg bij te huren.

Omgeving
Dit gebouw ligt in een waterrijk natuurgebied en is daarom ook zeer geschikt voor waterscouts. Het dorp Haren ligt op zo’n drie kilometer afstand en is goed bereikbaar met de fiets en auto. Haren heeft allerlei winkels, een binnen zwembad, treinstation en een transferium waar regelmatig bussen vandaan rijden richting Groningen en Assen. Het Transferium ligt op 2,5 km afstand van het gebouw.

De stad Groningen ligt op fietsafstand (6,5 km) van het gebouw en is ook goed te bereiken met de bus via het Transferium. In het centrum van Groningen is een ruime keuze aan winkels, horeca, musea en (culturele) activiteiten. Meer informatie over activiteiten in de stad Groningen en omgeving is te vinden op www.uit.groningen.nl en www.drenthe.nl.

 

Voor meer informatie neem contact op met verhuur@detrekvogels.nl